Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΙΣΑΜΙΚΟ

3ο και φαρμακερό.... έτσι λένε θα είναι το 3ο διαδοχικό συμβούλιο του Κισαμικού που θα γίνει απόψε στα γραφεία του συλλόγου .. όχι ότι θα μάθουμε και πολλά πράγματα... μιας και όλοι κρατούν το στόμα τους κλειστό, αλλά τουλάχιστον να μάθουμε, αν και πότε θα γίνει γενική συνέλευση, ώστε να μας ενημερώσουν.
Στο χθεσινή συμβούλιο που κύλησε "ομαλά", παρέδωσε και την έκθεση του ο προπονητής ... οπότε λογικά σήμερα κάποιες αποφάσεις...θα παρθούν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: