Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ


Μια εικονική - συνεργατική επιχείρηση που ασχολείται με την επεξεργασία θεραπευτικών βοτάνων της κρητικής γης και την παραγωγή αιθέριων ελαίων, δημιούργησαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κισάμου. 
Στο πλαίσιο του προγράμματος του "Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων - Junior Achievement", οι μαθητές εξέλεξαν το Δ.Σ. της εταιρείας τους, έγινε κατανομή αρμοδιοτήτων, αποφάσισαν τον τομέα με τον οποίο θα ασχοληθούν, έκαναν συλλογή αιθέριων έλαιων, τα απόσταξαν, τα τοποθέτησαν σε μπουκαλάκια και τα πουλούν με τα έσοδα να διατίθενται αποκλειστικά στον σύλλογο "Ορίζοντας" για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.
Περισσότερα στα Χανιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: