Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΒΟΛΗ

Αναβολή για την Παρασκευή 29 Μαρτίου πήρε η τεχνική σύσκεψη στην  Περιφέρεια και ως εκ τούτου θα περιμένουμε δυο μέρες ακόμα για να δούμε αν έχει πρόθεση η περιφέρεια να εντάξει την παράκαμψη Τοπολίων και Έλους στο ΕΣΠΑ..
Πάντως όλοι οι οιωνοί είναι θετικοί..ακόμα και το φεγγάρι γύρισε, οπότε όλα θα πάνε καλά.... Βέβαια τώρα έρχονται τα δύσκολα να μην μας την φέρουν στην πορεία!!!

2 σχόλια:

Κουκουράκης Κων/νος είπε...

Γιάννη είπαμε και το επαναλαμβάνουμε. Ο Αρναουτάκης ΘΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Το ζήτημα όμως είναι ότι ροκάνισαν σχεδόν όλο το χρόνο.
Έτσι στην πρώτη αναποδιά το έργο ΘΑ ΑΠΕΝΤΑΧΘΕΙ επειδή δεν θα υπάρχει ο χρόνος για την υλοποίηση του. Εάν όμως συμβεί αυτό τότε εμείς θα ζητήσουμε πλήρη έλεγχο όλων των ενταγμένων των έργων της τελευταίας τριετίας για να δούμε εάν έχουν χρησιμοποιηθεί τα ίδια σταθμά και τα ίδια μέτρα σε όλα τα έργα.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Κωστή γι αυτό λέω στο σχόλιο μου "τώρα έρχονται τα δύσκολα να μην μας την φέρουν στην πορεία!!!"