Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

15-07-2013 κρατήστε την ημερομηνία. Θα παραδοθεί η σήραγγα μιας και δεν παίρνει άλλο να την καθυστερήσουν...οικονομικός μαρασμός των Εννιά χωριών!! Πάντως υπάρχουν αμφιβολίες πως θα τελειώσει το 12μηνο έργο σε μόλις 6 μήνες!!!
30-09-2013 κρατήστε την ημερομηνία. Η προβλεπόμενη ολοκλήρωση του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής...νομίζω ότι αξίζει να την γιορτάζουμε από τούδε και πέρα αν και εφ' όσον παραδοθεί, έχω τις αμφιβολίες μου, μιας και θα είναι το μοναδικό έργο που έγινε και τελείωσε στην μικρή μας κοινωνία....τα τελευταία 20 χρόνια!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν πάντως ο Δήμος να αρχίσει καμιά διαπλάτυνση του δρόμου από τα Τσουρουνιανά, έτσι για παν ενδεχόμενο ρε αδερφέ... Καλοκαίρι έρχεται κόσμος θα έρθει, ας του δώσουμε και μια εναλλάκτική. Γιατί από τη σύραγγα δεν πείθομαι ούτε και εγώ ότι θα είναι έτοιμος ο δρόμος και η κίνηση από το Σφηνάρι και τα ΠΛεμενιανά θα είναι σκέτο μαρτύριο...
Κογχυλάκης Κυριάκος