Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ


"Έπεσε" σήμερα ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε μια γυναίκα, η οποία επί 6,5 χρόνια εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη της νεκρής αδερφής της, ως συνδικαιούχος στον τραπεζικό της λογαριασμό.
Σήμερα εκδικάστηκε η πρώτη μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλλει η διεύθυνση του περιφερειακού παραρτήματος ΙΚΑ Κρήτης κατά των συνδικαιούχων τραπεζικών λογαριασμών, που εισέπρατταν παράνομα συντάξεις θανόντων.
Η γυναίκα που, από το Μάρτιο του 2005 ως τον Οκτώβριο του 2011, εισέπραττε τη σύνταξη της αδερφής της, η οποία είχε αποβιώσει, κρίθηκε ένοχη από το Δικαστήριο και καταδικάστηκε σε 6μηνη φυλάκιση.
Πρόκειται, φυσικά, για την πρώτη περίπτωση, ενώ έπονται αρκετές ακόμη που έχουν ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

χοχοχοχο έχουμε και στην γειτονιά μας τέτοιες περιπτώσεις...χοχοχο θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι..... χοχοχοχο 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χμμμ... δεν συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ..

Ρε Γιάννη, αφού το κράτος (και το ασφαλιστικό ταμείο) δεν "δύναται" να ξέρει αν ζεις ή πέθανες μεσώ των υπηρεσιών του (ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ)

είναι ΔΗΛΑΔΗ ΤΥΦΛΟ...

φταίει ο άλλος που το κλέβει;

αν εσύ έχεις ένα μαγαζί θα έβαζες ένα τυφλό να το διαχειρίζεται και να πουλάει εμπόρευμα;

ή

αν δέσεις τα μάτια σου και σκοντάψεις τότε σου φταίει η ΛΑΚΟΥΒΑ; (!)

μήπως παραλογιζόμαστε πολύ εδώ στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ...... ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ..