Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ

Ο Κισαμικός κατάφερε να νικήσει και έτσι αποξεχάστηκε μια από τις  χειρότερες εμφανίσεις του ....αυτό φυσικά δεν πρέπει τον καθησυχάζει μιας και τα δύσκολα έρχονται.
Φυσικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για άνοδο, μιας και όπως όλα δείχνουν είναι εφικτή ..απλά το μόνο αρνητικό είναι ότι με τόσους καλούς ποδοσφαιριστές, γιατί να μην παίζει και λίγη μπάλα; 
Δεύτερο αρνητικό είναι ότι ο κόσμος της πόλης μας δεν πάει στο γήπεδο ... αυτό είναι ένα στοιχείο που κουβεντιάζετε από τους λίγους "επισκέπτες" μας, που βλέπουν μια πόλη 5.000 κατοίκων να μην έχει στο γήπεδο ... ούτε 100 φιλάθλους. Ίσως η τιμή του εισιτηρίου, ίσως ότι δεν παίζουν αρκετοί ντόπιοι, να είναι οι αιτίες, όμως δεν δικαιολογείται τέτοια προσέλευση. 
Πάντως όλα μπορούν να διορθωθούν αρκεί αυτοί που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα να αγαπούν αυτό που κάνουν, και να μην βρίσκονται εκεί μόνο για το πρεστίζ τους ....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το εισιτήριο είναι θέμα ...