Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ;


Γνωστοί επιχειρηματίες των Χανίων, μεταξύ των οποίων και πρώην αυτοδιοικητικός αλλά και πολιτευτής, πιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε ιδιωτική μεζονέτα η οποία είχε μετατραπεί σε χαρτοπαικτική λέσχη.
Η έφοδος των αστυνομικών της Ασφάλειας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων στην οικία στα Καθιανά Ακρωτηρίου, έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού, χθες στην 01:00 μετά τα μεσάνυχτα και ήταν πολύ καλά οργανωμένη.
Οι επτά παίχτες, 47 έως 67 ετών, μαζί με τον ιδιοκτήτη του χώρου,67 ετών, αιφνιδιάστηκαν και πιάστηκαν στην κυριολεξία στα «πράσα», καθισμένοι στα δύο χαρτοπαικτικά τραπέζια που υπήρχαν στο ισόγειο της μεζονέτας παίζοντας πόκερ.
Χαχαχα τι μου θυμίζει...μια έφοδο της αστυνομίας σε παλιό καφενείο του Καστελλιού και οι τότε εκπαιδευτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι που έπαιζαν μπαρμπούτι, να φεύγουν από τα παράθυρα ξεχνώντας σακάκια και πορτοφόλια.....