Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ......


Μια αλλαγή θα έχουμε στους αντιδημάρχους του δήμου Κισάμου και αυτή θα  είναι η αντικατάσταση του κ. Καστανοπουλάκη από τον κ. Τουλουπάκη, οι υπόλοιποι παραμένουν ως έχουν.
1. Τουλουπάκης Θεόδωρος 
2. Κουμάκης Νεκτάριος 
3. Μουντάκης Μιχαήλ του Μιχαήλ 
4. Σκορδυλάκης Γεώργιος 
Το μόνο που μένει ακόμα να διευθετηθεί είναι ποιοι θα είναι οι έμμισθοι και ποιοι οι εθελοντές .... μιας και όπως ορίζει ο νόμος μόνο 2 θα πληρώνονται πλέον.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν στοίχημα θα έπαιζα στάνταρ τον Θ.Τουλουπακη και τον Ν.Κουμακη

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

μέσα είσαι.....

Ανώνυμος είπε...

εγώ stantar τον πλανηταρχη

Ανώνυμος είπε...

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια τι δουλεία κάνει ο κ. Κουμάκης;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ελεγα να γίνουν και οι 4 θέσεις εθελοντικές....για να δούμε ποιός θα θέλει να γίνει αντιδήμαρχος.που όλοι αυτοί υποτίθεται ότι θέλουν το καλό του τόπου μας.....και έιναι υπεράνω χρημάτων......

Ανώνυμος είπε...

Το μέλον αυτού του τόπου είναι στα χέρια αυτών των άσχετων......ΕΛΕΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιας και οι μισθοί πέφτουν ή φέυγουν βλέπω τα παιδιά να πηγαίνουν προς άλλο ΔΣ, ίσως της Μονομετοχικής που υπάρχουν ακόμα λεφτά... Αλήθεια είναι πως έβγαλαν 1.000.000 ευρω; ή παραμύθια έλεγε ο Πρόεδρος στα Χανιά; Άντε μπας και δούμε κάποιο έργο από αυτά τα λεφτά... γιατί από το ΕΣΠΑ χορτάσαμε...

Ανώνυμος είπε...

κοιτάξτε για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους θέση.
όλοι εθελοντικά ζήτησαν να είναι , δεν έχουν ανάγκη τα χρήματα απλά για το καλό της κισσάμου θέλουν να βοηθήσουν και λέμε!
Κουμάκης υπάλληλος στο πολυτεχνείο,μουντάκης συνταξιούχος δάσκαλος,σκορδυλάκης κάτοχος εταιρειών,καστανοπουλάκης αρχιηλεκρολόγος του οαδυκ και ο άλλος πλανητάρχης!!!!
καταλάβατε καλά τώρα ότι δεν έχουν καμία ανάγκη.
όσο για τον φίλο που λέει για τον άλλο μουντάκη , τον πολεοδόμο , κάτι ξέρει και το λέει ότι έβγαλαν 1 μιλιόνι ευρουλάκια απλά όμως ξέχασε να μας πει ποιος θα πληρώσει τα πρόστιμα και τις αταθαλσίες της αε και πιστεύω να μην τολμήσει να πει η αε και οι δημοτες , γιατί τότε θα εχει απεναντι του ολη την κισσαμο.
αυτοι που είναι υπευθυνοι ας αναλάβουν και τα αποτελέσματα της έξυπναδας τους!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά εμείς οι πολίτες της Κίσσαμου πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο κκ Δήμαρχος εξαργυρώνει επιταγές συμφωνίας με τους οικείους του και καταδικάζει για ακόμα μια χρόνια την Κίσσαμο στην αφάνεια . Τι μπορεί να προσφέρει αυτός ο αντ/χος που δεν ξέρει να τακτοποίηση τα του οίκου του , θα τακτοποίηση τα υπόλοιπα ?
Πρέπει να να ξυπνήσει η Κίσσαμος και να μην ανέχεται πλέον αυτή την κατάσταση που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω……

Ανώνυμος είπε...

παίζω νεο stantar τον κωστή τον γιο του παπα