Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ!!!!

Κάποιοι ενοχλούνται από τις ντόπιες αναρτήσεις που ανεβάζουμε και άρχισαν να μας απειλούν.... μάλλον λέμε την αλήθεια και τους πατήσαμε τον κάλο!!! Δεν μας αγγίζουν βέβαια αυτά και καλό είναι να τις βάλουν εκεί που ξέρουν.... 
Πάντως μάθαμε επιτέλους και πως βλέπουν την ελευθερία σκέψης και λόγου.... οι ανώνυμοι δημοκράτες ..άραγε την καταγγελία θα την κάνουν και αυτή ανώνυμα; Περιμένουμε!!! 

Υ. Σ Να ειδοποιήσω εγώ τον κ. Σφακιανάκη ή θα το κάνει από μόνος του ο ανώνυμος καλοθελητής;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν θα τους πατήσουμε μόνο τον κάλο αλλά και τον τσάρουχα!!!
Μην κολώνεις , ΔΥΝΑΜΗ Ιωάννη!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πες μας τα ονόματα που σε απειλούνε να τους βάλω την φωτογραφία τους στο Facebook για να ξέρει ο κόσμος ποιους πρέπει να διπλοχαιρεταει στο δρόμο και να αισθάνεται ευγνωμοσύνη ...Ααααα! Ξέχασα να σου πω..θα γράψω και γράμμα στον Αγιο Βασίλη τώρα τις γιορτές να τους φέρει καινούργιες κουκούλες για να κρύβουν τα πρόσωπα τους ,γιατι αυτές που έχουν παλιοσαν και φαίνονται α πρόσωπα τους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλης Χαιρετακης. Ξέχασα να γράψω πιο πάνω το όνομα μου...μη θεωρηθω και εγώ σαν και τους φίλους σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι Γιάννη
Δεν τους αρέσει ο ανεξάρτητος και προοδευτικός τρόπος που παρουσιάζεις τα πράγματα.
Ενοχλούνται και απειλούν επειδή φοβούνται.
Βλέπουν ότι κινδυνεύουν αφού με όσα παρουσιάζεις προτρέπεις την τοπική κοινωνία να αλλάξει επιτέλους αντιλήψεις.

Ανώνυμος είπε...

Τα φασιστοειδή κοματόσκυλα και οι οικονομισάριοι τρέμουν μην χάσουν τα προνόμια που απολαμβάνουν και απειλούν. Γράψε τους κανονικά. Μα σκύλος που γαυγίζει ξεδοντιασμένος είναι.