Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΕΛ.......


Ο κ. Πρόεδρος εισηγούμενος το πέμπτο θέμα της ημερήσιας διάταξης "Kαθορισμός στάσεων ΚΤΕΛ στη δημοτική Κοινότητα Κισσάμου και συζήτηση
για την μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ", έκανε γνωστό στο Συμβούλιο τα παρακάτω:
Το θέμα τίθεται για συζήτηση μετά από την αίτηση των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Σταθάκη Θεόδωρου, Σκορδυλάκη Γεωργίου, Παρτσαλάκη Αντωνίου, Πατεράκη Μιχαήλ και Μουντάκη Μιχαήλ, με θέμα την γνωμοδότηση στάσεων ΚΤΕΛ ιδιαίτερα στη πόλη της Κισσάμου και όπως σημειώνουν στην αίτησή τους το θέμα είναι εξαιρετικά σημαντικό και αφορά την ασφάλεια των επιβατών και κυρίως των μαθητών.
Αποφασίζει κατά πλειοψηφία
Καθορίζει και γνωμοδοτεί προς την αρμόδια υπηρεσία Μεταφορών-Επικοινωνιών τις παρακάτω στάσεις κάθε λεωφορειακής γραμμής ΚΤΕΛ :
Α. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ:
1. Στο Λύκειο Κισάμου δεξιά και αριστερά.
2. Στο φούρνο Πατεράκη Αλέκου δεξιά και αριστερά.
3. Στο 1ο Γυμνάσιο δεξιά και αριστερά.
4. Στην Πλατεία ΟΤΕ δεξιά και αριστερά.
5. Στην Πλατεία Βενιζέλου δεξιά και αριστερά.
6. Στην Πλατεία Τζανακάκη.
7. Στον Πύργο έξω από κατάστημα Σκαράκη.
8. Στο Μαύρο Μόλο και
9. Στην Πυργιανή γέφυρα.
- Κατά τ΄ άλλα οι εκλεγμένοι μας, συζήτησαν την ασφάλεια των επιβατών και των μαθητών...σα δεν ντρέπεστε που το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν να κάνετε κάθε 100 μέτρα και μια στάση!!! Η ιστορία θα σας γράψει σαν οι καταστροφείς της Κισάμου..... όλους...και ίδιαίτερα την τοπική κοινότητα.
Αλήθεια από την πλατεία Τζανακάκη πότε θα περνάει το τουτού;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

του του του του του!!!!!!!!!!!!!!
ε ρε τα χάλια μας!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

2σε 1 που το κακο!!!!!!!!!!!!!
αστικο και υπεραστικο μαζι!!!

Ανώνυμος είπε...

στάση μπροστά στο γραφείο κηδειών θα κάνει το κτελ , πια είναι η γνώμη της δημοτικής αρχής και του θοδωρή , θα την χωροπθετήσουν , γιατί την ξέχασαν , μήπως ήταν σκόπιμο?