Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.......ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ


Στην Συνέντευξη Τύπου για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθάρισε πως δεν μιλάει για απαγόρευση της Χρυσής Αυγής καθώς σε αυτή την περίπτωση, όπως είπε, θα μετονομαστεί σε "χάλκινο εσπερινό" και θα ξαναέρθει. «Το ότι ένα κόμμα είναι αντισυνταγματικό, προφανώς μάλιστα, δεν σημαίνει ότι η λύση είναι η τυπική απαγόρευσή του» δήλωσε. Η Χρυσή Αυγή θα αντιμετωπιστεί με τον Ποινικό Κώδικα και τον Κανονισμό της Βουλής όπως είπε.
«Δε θ’ αποδεχθούμε ως θεμιτή αντίδραση απέναντι στην κρίση και το πρόβλημα και την ανεργία, το φασισμό, τη βία, το ρατσισμό, την ξενοφοβία, το ναζισμό, την άρνηση του Ολοκαυτώματος, τον παραλογισμό, τον παγανισμό, τον αντισημιτισμό, την ισλαμοφοβία, όλο αυτό το κλίμα του ζόχου» δήλωσε κατηγορηματικά. 
«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι μπορεί να καταψηφίζει το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία, μπορεί να στρέφεται εναντίον μας, μπορεί να έχει τη χειρότερη δυνατή εικόνα, μπορεί να κάνει άλλες επιλογές, μπορεί να μη θέλει να μείνει η χώρα στο ευρώ, μπορεί να μη θέλει να έχουμε σχέση με την Ευρώπη και με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, μπορεί ν’ αντιδρά, να κατεβαίνει στους δρόμους, να φωνάζει, να είναι απέναντί μας απαξιωτικός, όλα αυτά είναι μέσα στη Δημοκρατία. 
Ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, η βία, ο ναζισμός και όλα τ’ άλλα που είπα, είναι εκτός δημοκρατικού πλαισίου. Και οδηγούν στο απόλυτο αδιέξοδο και την καταστροφή της χώρας, όχι του πολιτικού συστήματος, του ιστού της κοινωνίας.»
-Εγώ το θεωρώ κίνηση αντιπερισπασμού και δεν πιστεύω ότι απότομα τον έπιασε η αγάπη για όλα αυτά που λέει.....απλά χάνει την γη κάτω από τα πόδια του (η κομματάρα έγινε κομματάκι) και σαν απελπισμένος πετά την πετονιά και απ' όπου αγκιστρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: