Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ


Απολογισμό πεπραγμένων θα πραγματοποιήσει η δημοτική αρχή του Πλατανιά.
Ο απολογισμός  θα πραγματοποιηθεί σε ειδική συνεδρίαση την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα...... Μάλλον τον απολογισμό τον κάνουν όσοι δήμοι έχουν να δείξουν έργο...έ αλλιώς δεν θα λεγόταν και πεπραγμένων ..αλλά απραγματοποίητων!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη ο Δημος μας έκανε απολογισμό πεπραγμένων την ημερομηνία του έληγε η προθεσμία ..ίσα ίσα για να φαινεται νόμιμος,την έκανε και ώρα που να μπορούν και οι πολίτες...στις 1 το μεσημέρι ,που και να θέλει κάποιος να έρθει, μην μπορεί γιατι δουλεύει..τους βόλεψε βέβαια αυτή η ώρα για να μην δείξουν την γύμνια τους σε όλα αυτά που δουν κάνει...θα δώ φέτος ποτέ θα κάνουν τον απολογισμό ..και τι ώρα...έεεε ρεεεε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ που μας χρειάζεται...
Μιχάλης Χαιρετακης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μιχάλη , ακόμα δεν έχεις καταλάβει , ενώ είσαι δύο χρόνια δημοτικός σύμβουλος , ότι αυτή την δημοτική αρχή δεν την απασχολούν τέτοια πράγματα , άλλες είναι οι προτεραιοτητές της (εκτός από κάποιους ελάχιστους που σίγουρα με άνεση μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού μας),το μόνο που τους απασχολεί είναι τα μοκροσυμφέροντα τους και η διαιώνηση με οποιασήποτε τρόπο (γράφε οικονομική εξάρτηση οποιαδήποτε μορφής των δημοτών) της κυριαρχίας τους στον δήμο μας .Αυτό φαίνεται με το πως αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε άλλη άποψη , με το ειρωνικό τους χαμόγελο τον χλευασμό και την προσπάθεια απαξίωσης με το λέγε λέγε κάτι θα μήνει...αλλά δεν τα έχουν υπολογίσει καλά , δεν της ξέρουν καλά την δουλειά και πέφτουν σιγά σιγά στον λάκο που σκάβουν...έχετε υπομονή γιατί αυτοί μου θυμίζουν το παιδικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά με τα δήθεν αραχνούφαντα ρούχα του γυμνού βασιλιά.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου , με τα πολλά αντιπλημμυρικά έργα.