Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Μόλις πριν από λίγο ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ μας ενημέρωσε οτι την:
"ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 10ΠΜ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ-5 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΠΡΟΣ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ -ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ -ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ-ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΩΡΩΝ-ΦΥΤΕΥΣΗ ΕΛΙΑΣ-ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΜΠΑΖΗ-ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ-ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!"
Μάλιστα 13 Δευτέρα, γιατί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μας έλεγε για Τρίτη 14 Ιουνίου...τελικά όπως λέει και ο φίλος Αντώνης....."Εμείς τι πρέπει να κάνουμε; να μυρίσουμε φύλλα δάφνης για να μαντέψουμε την ακριβή ημερομηνία"
Πάντως για καλό και για κακό παραταχθείτε και τις δυο μέρες εκατέρωθεν την διαδρομής ..κάποτε θα περάσουν!
Φυσικά να και η απόδειξη που ήθελα και την μεταφέρω στους αρμόδιους..η φλόγα περνά από το ποιο τουριστικό μέρος της πόλης το Τελωνείο.. έτσι θα φανούν και οι μπάρες που δεν αφήνουν ούτε τους ανάπηρους να περάσουν μέσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: