Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ;

Με πρότυπο την "Εγνατεία Α.Ε", θα ιδρύσει η κυβέρνηση την αντίστοιχη στην Κρήτη "Υποδομές Κρήτης Α.Ε.", όπως πολλές φορές έχει ανακοινώσει, και μάλιστα πρόσφατα  αποφάσισε και η Διυπουργική Επιτροπή; Σήμερα όμως η εφημερίδα Δημοκράτης των Χανίων, έγραψε ότι η "Εγνατία Οδός Α.Ε." -ως αναθέτουσα αρχή- προκήρυξε μελέτες για την βελτίωση του οδικού δικτύου στους τέσσερις νομούς της Κρήτης. Μάλιστα η κάθε προκήρυξη ήταν του ύψους των 100.000 Ε. Εύλογα λοιπόν τα ερωτήματα .....
-Τι απόγινε η εξαγγελία για την ίδρυση της "Υποδομές Κρήτη Α.Ε"; 
-Θα αναθέτει η φαλιρισμένη Εγνατεία ΑΕ, τα έργα στην Κρήτη;
Γιατί αν θυμάστε πέρυσι τέτοιο καιρό, οι εφημερίδες, είχαν γράψει για χρέη της παραπάνω εταιρίας στην Εμπορική τράπεζα της τάξεως των 250 εκατομμυρίων Ε. Μάλιστα τα εξώδικα έδιναν και έπερναν!
Όπως πάνε τα πράγματα άλλο ένα ξεπούλημα αρχίζει......Βλέπω το ΒΟΑΚ, το ΝΟΑΚ, τον κάθετο άξονα, να καταλήγουν σε Εμπορική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank και  Millennium Bank αντίστοιχα και φυσικά πολύ σύντομα θα μπουν και τα πολυπόθητα διόδια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: