Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.....

......ναι των υπολοίπων;
«Οι πενιχρές, σε πολλές περιπτώσεις, αμοιβές του αστυνομικού προσωπικού, ιδιαίτερα των αστυνομικών που είναι μέρα-νύχτα στους δρόμους και στο πεζοδρόμιο, δεν μπορούν να μπουν στην προκρούστεια κλίνη των περικοπών», ανέφερε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας, μιλώντας το πρωί στη Βουλή. 
Μάλιστα συμπατριώτη..αύξηση στους ένστολους γιατί όπως πάνε τα πράγματα τους χρειαζόμαστε και μάλιστα σύντομα. Καλό είναι βέβαια να κάνετε την αύξηση πριν την ψήφιση του μακροπρόθεσμου γιατί ποιος ξέρει ..μπορεί κάποιοι να είναι χαλαροί. 
Φυσικά μην ξεχάσεις να απαντήσεις και στον πρώην πρέσβη τον Ντάνιελ Σπέκχαρντ που  αναφέρει ότι στην Ελλάδα οι αστυνομικοί είναι κακοπληρωμένοι και ανεπαρκώς εκπαιδευμένοι με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διαφθοράς. 
Κατά λέξη......«Το Νοέμβριο του 2007, διεφθαρμένοι αξιωματικοί της Αστυνομίας και πολιτικοί βρέθηκαν να συμμετέχουν σε μεγάλη διεθνή οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών που παρήγαγε τόνους μαριχουάνας στο νησί της Κρήτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: