Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ;

Ο Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξή του, επεσήμανε την σκληρή στάση της κυβέρνησης απέναντι στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια:
«Με εντολή του πρωθυπουργού ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από την πρώτη στιγμή είχαμε εντολή όλα τα όπλα που έχει η ελληνική Πολιτεία στη διάθεσή της να χρησιμοποιηθούν για να ενδυναμώσουν αυτήν την προσπάθεια», τόνισε στους δημοσιογράφους προσθέτοντας επίσης τα εξής:
«Κάνει σε όλους εντύπωση ότι πολλά χρόνια τώρα, παρότι γνωρίζαμε τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, η Πολιτεία δεν είχε τολμήσει να χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα που είχε στη διάθεσή της. Τώρα όμως καταστήσαμε σαφές στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία ότι αν δεν κάνει κι εκείνη αυτό που χρειάζεται για να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο, το επόμενο πρωτάθλημα θα γίνει χωρίς κρατικά χρήματα, χωρίς κρατικά γήπεδα, χωρίς κρατική τηλεόραση.
Μπράβο στον Υπουργό, αρκεί αυτά τα χρήματα να πάνε εκεί που πρέπει και όχι στις τσέπες κάποιων άλλων...επιτέλους τα λεφτά αυτά ας δοθούν για τον πολιτισμό και την αρχαιολογική έρευνα....μπορείτε άραγε κύριε υπουργέ; Καιρός είναι να δείτε πόσα Μουσεία είναι χωρίς φύλακες και πόσες υπηρεσίες σας είναι.... στα πρόθυρα της διάλυσης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: