Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ AΠΩΝ

Δέκα χιλιάδες αθλητές και μέλη των αποστολών από 183 χώρες που συμμετέχουν στους Special Olympics 2011 παρήλασαν το βράδυ του Σαββάτου στο Παναθηναϊκό Στάδιο υπό τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός, το οποίο φέρνει την Ελλάδα στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος και διατρανώνει το μήνυμα για σεβασμό στη διαφορετικότητα.
Στις κερκίδες του Σταδίου βρέθηκαν εξέχουσες διεθνείς προσωπικότητες από όλους τους χώρους, όπως ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, η Τζίλ Μπάιντεν, σύζυγος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ και εκπρόσωποι κυβερνήσεων από όλο τον κόσμο.
Αντίθετα, αν και ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει κιόλας, δεν εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, φοβούμενος πιθανότατα τις αποδοκιμασίες του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: