Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ

Η Μονομετοχική εταιρεία του δήμου......που είναι γνωστό τι διαχειρίζεται....που έχει άραγε έδρα; Στο Δήμο;  Σε κάποιο δημοτικό κατάστημα στην περιοχή του πρώην δήμου Ιναχωρίου; Ή μήπως κάπου αλλού;
Κάποιοι πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι όταν υπήρχε ο δήμος Ιναχωρίου, η διαχείριση του Λαφονησιού ήταν μια υπόθεση των εκλεγμένων συμβούλων της περιοχής αυτής, σήμερα όμως όπως καλώς ή κακώς έκανε ο Καλλικράτης η περιοχή ανήκει στους κατοίκους του νέου Δήμου Κισάμου που δεν αποτελεί τσαρδί κανενός. Φυσικά αν υπήρχαν (υπάρχουν) αντιπαλότητες στην περιοχή κάποτε, σήμερα αυτόματα διαγράφονται, μιας και η περιοχή ανήκει σ΄όλους μας. Σ΄όλους μας!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η έδρα είναι στο σπίτι του στο Έλος μαζί μe το van Hundai του πρώην Δ. Ιναχωρίου αραγμένο στην σκιά.