Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΜΠΑΛΟΣ-ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ-ΚΟΛΠΑ

Διαβάζω σήμερα στην ντόπια εφημερίδα τους Ν. Ορίζοντες μια επιστολή που υπογράφει κάποιος " ΚΟΧΛΙΑΣ" και αναφέρετε για το 1 Ε του Μπάλου που νόμιμα η δημοτική αρχή ψήφισε. Μάλιστα πάει λίγο παραπέρα ο γνωστός κάποιος, και απειλεί οτι αν δεν εφαρμοστούν και οι άλλοι όροι - του κανονισμού λειτουργίας- θα αναιρεθεί και αυτός ο όρος. Έγκληση στον γνωστό κάποιο να μας τους πει και μας επιτέλους...τους όρους!
Σε άλλη παράγραφο αναφέρει ότι "τα κόλπα του Λαφονησιού δεν θα βρουν καταφύγιο στον Μπάλο.....ακόμα κι αν του φορέθηκε το έτοιμο κουστούμι της μονομετοχικής"...... Απορίας άξιο μετά από ένα χρόνο να αναρωτιόμαστε ποια είναι τα κόλπα του Λαφονησιού που έκανε ο πρώην δήμαρχος αλλά και συνεχίζουν να κάνουν και οι νέοι άρχοντες......
Μήπως ότι κανείς από την μονομετοχική δεν πληρωνόταν τότε....μήπως ότι υπήρχε τότε, μέσα από μονομετοχική συντήρηση του προγράμματος κατ΄οικον βοήθεια........ποια κόλπα τελικά;  Μήπως είναι καιρός να τα μάθουμε και αυτά;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσε το είοδα το σχόλιο του μεγάλου φωτοκοχλία και του απάντησα αλλά δεν τόλμησε να το βγάλει στην ιστοσελίδα του...το εξαφάνισε.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Στείλε το σχόλιο σου σε μένα ..θα το περάσω σιγουρα.....sadentrepese2000@yahoo.gr