Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ

Tο ΣX.Ο.Ο.Α.Π και ο Γενικός Πολεοδομικός Σχεδιασμός βρέθηκαν στο επίκεντρο του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου, καθώς από τη μία πλευρά, πρέπει να προχωρήσουν με όλες τις αλλαγές που απαιτούνται και από την άλλη, το ποσό των 330.000 ευρώ που είχε δεσμευτεί ότι θα δοθεί από το αρμόδιο υπουργείο, δε δόθηκε, με συνέπεια ο Δήμος Κισάμου να υποχρεώνεται σε δάνειο της τάξης των 800.000 ευρώ.
Μάλιστα, λοιπόν όπως ακριβώς τα λέγαμε....εγκαταλείπουμε το έτοιμο ΣΧΟΟΑΠ του Λαφονησιού και ξεκινάμε ένα νέο ...τα χατηράκια λοιπόν άρχισαν. Βέβαια επειδή είμαστε και μπατίρηδες αποφάσισαν να πάρουν και δάνειο.....Φυσικά τουμπεκί πόσο χρόνο χρειάζεται για να φτιαχτεί ένα νέο ΣΧΟΟΑΠ....καλά 2016 και να δούμε; Πάντως αν είναι ακόμα ο γνωστός υπάλληλος στα πράγματα στην περιφέρεια, θα το περάσει στο άψε σβήσε....το έχει υποσχεθεί άλλωστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: