Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

OI ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ

"Ανέντιμος ο Αρναουτάκης''
Θύελλα ξεσήκωσε η χθεσινή ανακοίνωση των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών από το Σταύρο Αρναουτάκη. Ο Γιάννης Σκουλάς που επιθυμούσε να είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο έκανε λόγο για συμφωνία του με τον κ.Αρναουτάκη παρουσία τρίτου προσώπου να είναι υποψήφιος, γεγονός που όπως είπε αθέτησε. Μάλιστα αναφέρει ότι δεν γνωρίζει αν ο Σταύρος Αρναουτάκης έκανε τις επιλογές ή αν του επιβλήθηκαν. ''Δώσαμε τα χέρια αλλά δυστυχώς ο κ.Αρναουτάκης δεν τήρησε το λόγο του'' σημειώνει χαρακτηριστικά, αλλά διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει να ο ίδιος έκανε τις επιλογές - γεγονός που κατά τον ίδιο θα ήταν η χειρότερη εκδοχή- ή αν του επιβλήθηκαν.  Νέα Κρήτη
Τα ίδια και χειρότερα στα υποτακτικά Χανιά, ως συνήθως εδώ εφαρμόζεται το τουμπεκί.....μόνο στο διαδίκτυο, ακούς κάτι φωνές αλλά και αυτές πνίγονται μες στην αδιαφορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: