Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ

1.796.510 E είναι οι οφειλές των δημοτών για την ύδρευση, στον δήμο Κισάμου. Εξωπραγματικό ποσόν αν αναλογιστείς ότι 50-70 Ε που είναι ο μέσος όρος των εξαμήνων, που σημαίνει απλά ότι κάποιοι δεν έχουν πληρώσει από την εποχή του "Κολοκοτρώνη", όχι του Καποδίστρια. Μάλιστα από τα λεγόμενα δημοτικού συμβούλου, κάποιοι που θέλουν να ασχοληθούν με τα τις αυτοδιοικήσεως είναι μεγάλοι οφειλέτες. Υποψήφιοι οφειλέτες, δηλαδή!!
Παλιά λέγανε, ότι αν χρωστάς στο δήμο, δεν μπορείς να θέσεις υποψηφιότητα στις εκλογές. Τώρα αν αυτό ισχύει ακόμα, μάλλον θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον δήμο ..να εισπράξει!!
-Μαγκιά να βρεθεί ο δήμαρχος που θα βγάλει τα ονόματα στην φόρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: