Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Την παραίτηση της ως υποψήφια με το συνδυασμό του κ. Μανόλη Σκουλάκη για το δήμο Χανίων υπέβαλε η δικηγόρος Χριστίνα Περράκη. Η κ. Περράκη είναι κόρη του δημάρχου Σούδας, Γιάννη Περράκη που με χθεσινή του επιστολή στράφηκε κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την μη επιλογή του ως υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη.
Το παιχνίδι με τις μουσικές καρέκλες, το ξέρετε, το παίζαμε στα πάρτι όταν ήμασταν  μικροί. Οι καρέκλες έφευγαν μία-μία όταν τελείωνε η μουσική κι αν δεν έβρισκες να καθίσεις σε μια από αυτές που έμειναν, έβγαινες από το παιχνίδι...Βέβαια σήμερα οι καρέκλες ισοδυναμούν με τις γνωστές θέσεις των διορισμένων, αλλά το παιχνίδι είναι το ίδιο, μόλις τελειώσει η κομματική μουσική πρέπει να βρίσκεσαι στη θέση σου αλλιώς πάπαλα, τον πούλο!
 Μυστικά για την νίκη: Τρέχεις αγχωμένος μαζί με τη μουσική κι αν τύχει και πέσεις σε "συνάδελφο" κοντά στην ίδια καρέκλα, ρίχνεις και καμιά σπρωξιά, για να του πάρεις τη θέση. Σιγανή σπρωξιά αλλά μην φοβάσαι, είναι αρκετή .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: