Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ

Ο κ. Πολιτικάντης άρχισε να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, μάλιστα δεν τον τιμά καθόλου, αλλά ούτε και τις αξίες που ήθελε να μας κληροδοτήσει! Αν η κοινωνία του γύρισε την πλάτη, αυτό οφείλετε σε πολλούς παράγοντες, αλλά και σε προσωπικές επιλογές. Σήμερα ότι και να κάνει, το κάνει για εκδίκηση, αλλά έτσι χειροτερεύει την θέση του και χαλά και τις σχέσεις του με τους ανθρώπους της "πόλης" του!  Δεν τιμωρούνται έτσι οι Καστελλιανοί, είναι μαθημένοι στις χρόνιες προδοσίες! Αν και αργά, ας σκεφτεί ότι με βεβιασμένες εκδικητικές κινήσεις δεν σκαμπάζουμε, απλά το μόνο που κατορθώνει είναι να ρίχνει την "τιμή" της αξίας του!!! 
Η πόλη είναι μικρή και σίγουρα δεν θέλει τέτοια και τέτοιους, εξάλλου όσους σκέφτηκαν έτσι τους κατατρόπωσε η κοινωνία. (παραδείγματα πολλά). 
Πολλοί απογοητεύθηκαν που τον πίστεψαν, ευτυχώς κάποιοι πρόλαβαν και "πήδησαν" από το τρένο, κάποιοι όμως τον ακολουθούν ακόμα προς τον γκρεμό!!!
Κρίμα!!!