Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΡΙΕΣ

Αν ο εκφραστής του Σαμαρικού στοιχείου στην Κίσαμο, αποφασίζει και διατάζει από μόνος του, καλό είναι να μας ξεκαθαρίσει κάποιος υπεύθυνος,  ώστε να ξέρουμε τι να κάνουμε !!!
Αν πάλι έχει πάρει τέτοιες εντολές, που εκθέτουν την νοημοσύνη μας, καλό είναι πάλι να το μάθουμε από επίσημα χείλη και όχι με μισόλογα, στα καφενεία!!!
Αν πάλι μας έπιασε το ψυχεδελικό μας και σας αδικημένοι προσπαθούμε να τιμωρήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις, τότε η συμβουλή μου είναι να πάμε ομαδικώς στον μπάρμπα μου τον Καρτάκη, τον ψυχίατρο, για εξέταση!
Αν πάλι έγιναν λάθος χειρισμοί και διαμόρφωσαν έτσι την κατάσταση, ας τους ξεσκεπάσουμε, .....να είστε σίγουροι, οτι αυτοί που τους έκαναν, αύριο ούτε που θα μας ξέρουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: