Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

 Επανέρχομαι στο θέμα των πολλών πολιτικών ανεξαρτητοποιήσεων που παρατηρούνται σε όλη την Ελλάδα, σχετικά με τους υποψήφιους των δημοτικών εκλογών. Κατάντησε μόδα οι άλλοτε πανίσχυροι δήμαρχοι που αβγάτισαν με τους κομματικούς ψήφους, να αυτοβαφτίζονται "ανεξάρτητοι". Η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό με το ασφαλιστικό, με το πετσόκομμα των μισθών και την πολιτική αδιαφορία, εντούτοις τα λαγωνικά του ΠΑΣΟΚ ξέρουν πολύ καλά τι και που πρέπει να προσέξουν, αλλά και πως πρέπει να ¨κτυπήσουν". Μάλιστα έχει διαρρεύσει κάμποσες μέρες-γιαυτό πάνε από αναβολή-σε αναβολή των χρισμάτων- ότι καταργεί τον όρο "χρίσμα" και το κάνει πλέον "πολιτική στήριξη" !
Έλα σου όμως που κάμποσοι περιμένουν εναγωνίως το "χρίσμα", γιατί με την πολιτική στήριξη που τους ετοιμάζουν .....δεν τους παρέχουν και τσάμπα ...συμβούλους!!!
Τελικά όσο περνάει ο καιρός, έχω μια αίσθηση ότι μας κοροϊδεύουν ... και ενώ προσπαθούν να το κάνουν τόσο καλά μάλλον στο τέλος θα φάνε τα  μούτρα τους ...... 
Υστερόγραφο..... οι ανεξάρτητοι θα λέγονται άραγε αντάρτες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: