Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΔΙΟΔΙΑ

Επανέρχεται τώρα ξανά στο προσκήνιο το ενδεχόμενο επιβολής διοδίων στους οδικούς άξονες της Κρήτης ύστερα και από το χθεσινό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που παρουσίασαν οι υπουργοί Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, Υποδομών Δημήτρης Ρέππας και Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος σε κοινή συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό. Η αποστροφή στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων ότι θα γίνουν νέες συμβάσεις παραχώρησης για τους οδικούς άξονες της Κρήτης αυτομάτως δημιούργησε χθες την εντύπωση ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει σε ιδιώτες τον Βόρειο Οδικό Αξονα Κρήτης, τον Νότιο και τις κάθετες συνδετήριες οδούς μέσω της εταιρίας «Αναπτυξιακές Υποδομές ΚΡΗΤΗ Α.Ε.». 
Καταλάβατε τι έρχεται ;.... Διόδια στους οδικούς άξονες λες και είναι πολλοί οι άξονες στην Κρήτη ; Ο εθνικός βόρειος σκοτώστρας τώρα θα έχει διόδια, με απλά ελληνικά θα πεθαίνουμε με αντίτιμο.
Αντί να πάμε όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν στον εισαγγελέα και ακόμα παραπέρα, τώρα θα πληρώνουμε και από πάνω! Τελικά αυτοί στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν τον θεό τους, αντί να δουν που μας έχουν οδηγήσει, θα μας πάρουν και κανένα 15άρι Ε παραπάνω για να πάμε στους γιατρούς στο Ηράκλειο!!!
Δεν χρειάζεται άλλη αποκρατικοποίηση .... αποκυβερνητοποίηση χρειάζεται!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: