Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην γειτονιά μας, είναι τελικά ότι έχουμε πάρα πολλούς υποψήφιους δημάρχους και καθόλου συμβούλους! Τώρα αν αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούμε να κατεβάσουμε συνδυασμούς κοινής αποδοχής ....... έ τι να πω;
Δεν πρόλαβε να τελειώσει λοιπόν η χθεσινοβραδινή αποσπερίς και να' σου άλλες δυο υποψηφιότητες να ανακοινώνονται, που ανεβάζουν τον αριθμό πλέον των υποψηφίων δημάρχων σε 10 !!
Καθηγητής ο ένας και δικηγόρος ο άλλος, κομματικός βαμμένος ο ένας, κοινής αποδοχής ο άλλος!
-  Σας μπέρδεψα;
Δεν πειράζει απλά τα γράφουμε για να υπάρχουν…..αλλά και γιατί όπως πάνε τα πράγματα, κανείς μα κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα! Ακόμα και για αυτούς που μένουν και στο ίδιο «σπίτι»!
Υπομονή λοιπόν ως αύριο για να δούμε αν θα υπάρξουν κι άλλες  υποψηφιότητες ως  τότε .........ποιος άραγε είναι ο Καθηγητής και ποιος ο δικηγόρος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: