Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΜΠΑΧΑΛΟ ΙΙ

Στην Ν.Δούλα τώρα τα παιχνίδια είναι πιο μπάχαλο και όπως φαίνεται τελευταία τα κτυπήματα αρκετές φορές είναι κάτω από την μέση. Στην περιοχή μας που οι Σαμαρικοί δεν είναι ούτε το 10% των δεξιών ψήφων η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.
Υποψήφιο το κόμμα επίσημα όπως έκανε τις προηγούμενες εκλογές μάλλον  δεν θα χρίσει, αλλά και να προσπαθήσει χλωμό το βλέπω, να προχωρήσει πάλι στην κατάρτιση μαχητικού ψηφοδελτίου .... είναι ουτοπία, μιας και οι πολλοί (τρόπος του λέγειν) δεξιοί, φτερούγησαν τελευταία....  «νεοφιλελεύθερα».
Τι γίνεται λοιπόν στην περίπτωση αυτή ; 

-Συνεργασία ή αποχή από τα επόμενα δημοτικά δρώμενα;  Σίγουρα θα παρθούν κάποιες αποφάσεις αλλά από ότι βλέπω ….μάλλον πάμε σε προσωπικές επιλογές και όχι σε ομαδικά ..παιχνίδια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: