Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ;

Τα παρακάτω είναι τα θερινά δρομολόγια του "Κορνάρος", αν δεν το παρατηρήσετε σας το λέω ότι το δρομολόγιο, το προγραμματισμένο, το υποσχόμενο, το ..δικό μας..... Καλαμάτα -Καστέλλι άλλαξε σε Καλαμάτα -Ρέθυμνο!!! 
Ε' εκεί στο δήμο, αν θέλετε να ασχοληθείτε με το θέμα αυτό έχει καλώς, αν πάλι δεν σας ενδιαφέρει απλά κάντε μια δημόσια καταγγελία και πέστε στην κ. Κατσέλη ότι σε περίοδο λιτότητας και περικοπών δεν μπορεί να παρκάρει το καράβι της άγονης στo Ρέθυμνο! Αν πάλι δεν το καταλάβει, ίσως το καταλάβει ο πρωθυπουργός της χώρας που τόσα μας έχει υποσχεθεί ότι θα λύσει, αν πάλι δεν βρείτε άκρη ούτε εκεί ...ε' που θα πάει θα περάσει κανένας βουλευτής να του κάνετε κανένα παραπονάκι!!!
ΤΕΤΑΡΤΗ
15.00 ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΚΥΘΗΡΑ
22.00 ΚΥΘΗΡΑ - ΑΝΤ/ΘΗΡΑ - ΚΙΣΣΑΜΟΣ
ΠΕΜΠΤΗ
08.00 ΚΙΣΣΑΜΟΣ - ΑΝΤ/ΘΗΡΑ - ΚΥΘΗΡΑ
12.15 ΚΥΘΗΡΑ - ΓΥΘΕΙΟ
15.05 ΓΥΘΕΙΟ - ΚΥΘΗΡΑ
17.45 ΚΥΘΗΡΑ - ΑΝΤ/ΘΗΡΑ - ΚΙΣΣΑΜΟΣ
22.00 ΚΙΣΣΑΜΟΣ - ΑΝΤ/ΘΗΡΑ - ΚΥΘΗΡΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
02.15 ΚΥΘΗΡΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ
18.00 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΥΘΗΡΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ
01.00 ΚΥΘΗΡΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ
14.00 ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΥΘΗΡΑ
19.40 ΚΥΘΗΡΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ
00.30 ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΥΘΗΡΑ
05.00 ΚΥΘΗΡΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ
18.00 ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΥΘΗΡΑ
23.50 ΚΥΘΗΡΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Καλαμάτα - Καστέλλι μίλια  80 
Καλαμάτα -Ρέθυμνο μίλια 160 με τον νόμο των αρπακτικών 80=160 
Πληρώνουμε τις μαλακίες που έκανε η Ν.Δ κύριοι του ΠΑΣΟΚ, αλλά μέρα με την μέρα αποδεικνύεται ότι στο μόνο πράγμα που ξέρετε να  κάνετε καλά και εσείς είναι ...αντιπολίτευση....τίποτα άλλο..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: