Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΟΑΔΥΚ

Για έξι μήνες παραμένει ακέφαλος ο ΟΑΔΥΚ, από τη στιγμή δηλαδή που παραιτήθηκε των καθηκόντων του ο Μανόλης Σπανουδάκης.
Ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Αθανάσιος Καρούντζος βρέθηκε χθες στα Χανιά και στο περιθώριο συνεδρίασης υπογράμμισε ότι η καθυστέρηση στην κάλυψη της θέσης δεν συνεπάγεται και απαξίωση του ΟΑΔΥΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα πιθανώς ν' ανακοινωθεί και το όνομα του νέου γενικού διευθυντή του Οργανισμού.
"Δυστυχώς, υπάρχει κώλυμα με κάποιες αιτήσεις που προέρχονται από το εξωτερικό. Γίνεται μία επικοινωνία με τους υποψηφίους, διαδικασία που δεν είναι εύκολη. Νομίζω, όμως, ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα λυθούν τα προβλήματα και θα έχουμε αποτέλεσμα" επισήμανε ο περιφερειάρχης.
Καλά σε πιστέψαμε κύριε περιφερειάρχη, έπρεπε να ήταν Ηρακλειώτικος οργανισμός και θα βλέπαμε αν υπήρχε  καθυστέρηση ....Για πείτε μας πόσα είναι τα βιογραφικά και δυσκολεύεστε να τα κοιτάξετε ή επειδή είναι από το εξωτερικό αδυνατείτε να τα ...μεταφράσετε καλά … ;
Αυτό με το κόλλημα βέβαια δεν κατάλαβα καλά; Όπου υπάρχει κόλλημα, κανονικά δεν το παραμερίζουμε και παίρνουμε τον επόμενο; ..ή δεν μας κάνουν οι επόμενοι και θέλουμε υποχρεωτικά αυτόν με το κόλλημα; Μπερδεψοδουλειές !!!!
Μήπως όμως η αλήθεια είναι κ. περιφερειάρχη στην παρακάτω δήλωση σας;
"Είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα ενός οργανισμού που έχει αρκετά εκατομμύρια σε χρέη. Αυτό που πρέπει να εξασφαλιστεί είναι η σοβαρότητα από πλευράς δύο πυλώνων, του κράτους για τη χρηματοδότηση και των δήμων που πρέπει να μπουν στη λογική ότι ο ΟΑΔΥΚ προσφέρει κάποιες υπηρεσίες που πρέπει να πληρώνονται. Θα γίνει έλεγχος από ορκωτό λογιστή και σε ένα μήνα θα έχουμε το πόρισμά του"

Δεν υπάρχουν σχόλια: