Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ; ΙΣΩΣ

Φίλοι οδηγοί σας ενημερώνουμε ότι :
Στην οδό Σκαλίδη απαγορεύετε η στάση και η στάθμευση καθόσον το υπολειπόμενο πλάτος του οδοστρώματος δεν επαρκεί για την κυκλοφορία των οχημάτων!
Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και με δεδομένο ότι η οδός Ηρώων Πολυτεχνείου είναι βασικός άξονας κίνησης των οχημάτων........παρακαλώ όπως σταθμεύεται τα οχήματα σας στους συγκεκριμένους χώρους στάθμευσης που έχουν δημιουργηθεί......ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.
Παρακαλούμε για την συνεργασία σας προς αποφυγήν κυρώσεων του Νόμου. 
Αυτήν την επιστολή θα βρείτε τοιχοκολλημένη σε πολλά σημεία της πόλης...τώρα αν πρόκειται για ενημέρωση έχει καλώς, αν πρόκειται για συμβουλή πάλι έχει καλώς, αλλά αν πρόκειται για απειλή συμμόρφωσης σε λάθος αυτιά την λέτε...Τα κισαμμίτικα αυτιά είναι ξύλινα και πολύ γαϊδουρινά. 
Φυσικά εύλογα αναρωτιέσαι τι πράγματα είναι αυτά που γράφεται για την Σκαλίδη...δηλαδή ούτε στάση, ούτε στάθμευση επιτρέπεται.....αλλά να μου πείτε τώρα σε ποιά μαγαζιά να σταματήσεις που όλα τα έκλεισε η ..ανάπλαση σας!!! 
Ακόμα θα έχει πολύ πλάκα να δούμε την αστυνομία να γράφει επιτέλους για παρκάρισμα στο Καστέλι……θα γραφτεί σίγουρα στο ρεκόρ Γκίνες!!!
Αλλά μια και υπάρχουν τελευταία  πολλές συμβουλές προς ....κακομοίρηδες, μήπως κατα λάθος ξέμεινε καμιά, για το τι θα κάνουμε με την ερειπωμένη πλέον Σκαλίδη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: