Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΚΟΥΛΑΚΗ

Δήλωση Μ. Σκουλάκη για Μητροπολιτικό Δήμο Χανίων»
Με αφορμή τις πληροφορίες που είδαν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας σε τηλεοπτικά μέσα σχετικά με την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Βουλευτή Χανίων του ΠΑΣΟΚ, Μανώλη Σκουλάκη στο Μητροπολιτικό Δήμο Χανίων, ο κ. Σκουλάκης προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση:
«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών θεωρεί το ψηφισθέν νομοσχέδιο για τη Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - γνωστότερο ως “Καλλικράτη” - ως τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που έχει γίνει στη χώρα μας από το 1974 έως και σήμερα, χαρακτηρίζοντας την υλοποίηση του ως ένα ώριμο αίτημα της κοινωνίας. Οι περισσότεροι πολίτες – κατά γενική ομολογία - συμφωνούν ότι η πρώτη εφαρμογή του νόμου στις επικείμενες εκλογές αποτελεί δύσκολο και πολυσχιδές εγχείρημα αλλά ταυτόχρονα μια μεγάλη πρόκληση και πρόσκληση για συστράτευση όλων των ενεργών δυνάμεων κάθε κοινωνίας.
Στο πλαίσιο αυτό, οι πολιτικοί φορείς θα προχωρήσουν στο αμέσως προσεχές διάστημα σε αξιολόγηση και επιλογή προσώπων, ικανών να εγγυηθούν την επιτυχία του νέου αυτού εγχειρήματος, αναλαμβάνοντας την ευθύνη εφαρμογής του σχεδίου για τη διοικητική, οικονομική και κοινωνική επαναθεµελίωση της αυτοδιοίκησης στη χώρα μας. Είναι αυτονόητο από τη πλευρά μου, ότι θα σεβαστώ στο ακέραιο και θα στηρίξω στη πράξη, την όποια επιλογή κάνει ο πολιτικός μου φορέας για το Μητροπολιτικό Δήμο Χανίων, πράγμα το οποίο είμαι βέβαιος πως θα πράξουν και οι συνάδελφοι μου στο Κοινοβούλιο από οποιοδήποτε μετερίζι και αν κληθούμε να υπηρετήσουμε το τόπο μας, για να αλλάξουμε επιτέλους σελίδα στο Δήμο Χανίων αλλά και σε ολόκληρο το Νομό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: