Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ.......

Γράφει η Ελευθεροτυπία
Γιουχάρανε τον πρωθυπουργό την Παρασκευή το βράδυ, στη συναυλία της Φαραντούρη στο Ηρώδειο.
Ομως δεν το είπε κανένα κανάλι. Και δεν μιλάμε μόνο για τα δημόσια, που κάνουν τα πάντα για να φανούν αδέσμευτα (τρομάρα τους!), αλλά και για τα ιδιωτικά τα οποία, κατά τ' άλλα, μετέδωσαν μια ωραία δήλωση του Γ. Παπανδρέου για την υπέροχη συναυλία. Αυτό ήταν η είδηση για τους διαπλεκόμενους. Λες και δεν ήταν 3.000 άνθρωποι αυτήκοοι μάρτυρες του «ουουου», που απλώθηκε διά μιας στο κοίλο όταν η Φαραντούρη καλωσόρισε τον πρωθυπουργό από μικροφώνου.

Χμ....αρχίσαν τα όργανα! Πάντως έτσι και αλλιώς ...... πρόοδο κάνουμε!!!
Και όπως γράφει και ο Reporto
Αποδοκιμάστηκε η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και η ανάδειξη της υποτέλειας σε κυρίαρχη πολιτική επιλογή.
Αποδοκιμάστηκε το ξεπούλημα της εθνικής ταυτότητας στο …ελληνοπρεπέστατο Μπαγκλαντές. Αποδοκιμάστηκε ο διαμελισμός της πατρίδας μας με τον ανθελληνικό Καλλικράτη.
Αποδοκιμάστηκε η προθυμία του να εκχωρήσει την ίδια του τη χώρα στο δοκιμαστήρι των «νέων οικονομικών πολιτικών» της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Αποδοκιμάστηκε η προθυμία του να καταδικάσει τον Ελληνικό λαό στη δυστυχία και την απόγνωση.
Αποδοκιμάστηκε το πολιτικό ψεύδος και η πολιτική εξαπάτηση του λαού.
Αποδοκιμάστηκε ο αφελληνισμός της Θράκης, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, τα καθηλωμένα μας αεροπλάνα στο Αιγαίο την ίδια στιγμή που η τουρκική αλητεία ασυδοτεί.
Αποδοκιμάστηκε συνολικά η προσκυνημένη του κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: