Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΒΑΒΟΥΖΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Το ΕΚΑΒ καλείται να συνδράμει σε επείγον περιστατικό. Ο οδηγός του ασθενοφόρου βάζει μπρος και μαζί με τον γιατρό κατευθύνονται προς τον τόπο του συμβάντος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η κίνηση στο κέντρο του Καστελίου είναι αυξημένη. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, γιατί δεν ενεργοποιείται η σειρήνα του οχήματος.
Η απάντηση αναμενόμενη στις μέρες μας το συνεργείο της Citroen δεν επιδιορθώνει τη βλάβη, λόγω παλαιότερων οφειλών.
O οδηγός του ασθενοφόρου κάνοντας νοήματα στους οδηγούς, προσπαθεί να φτάσει το επείγον περιστατικό που έχει ανάγκη άμεσα, τις πρώτες βοήθειες.
Ανοίξαμε την πόρτα του ασθενοφόρου και το κάθισμα του γιατρού, είναι σπασμένο.
Έτσι κι αλλιώς στις μέρες μας, οι γιατροί θα κάθονται ή σε αναμμένα κάρβουνα ή σε σπασμένα καθίσματα.
νεα tv
Εμείς από την μεριά μας αγωνιζόμαστε να μην μας φύγει η ΔΟΥ Κισάμου!! Γιατί άραγε;
Όσο για την σειρήνα τόσοι μηχανικοί υπάρχουν στο Καστέλλι ..όλο και κάποιος θα βρεθεί να την φτιάξει τσάμπα, αλλιώς να προσαρμόσουμε μια .... βαβουζέλα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: