Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΑΝΤΑ

Απάντηση Δημάρχου στο δημοσίευμα του κ. Ψωματάκη!!
"Οι εσκαφές του χώρου έγιναν το 2006, όταν δεν ήμουν Δήμαρχος και δεν μπορώ να γνωρίζω ούτε τι εσκαφές έγιναν, ούτε πόσα μεροκάματα μπήκαν. Το 2007 έγινε μια μελέτη από τον ΟΑΔΥΚ και αμέσως ξεκίνησαν οι εργασίες. Ο ΟΑΔΥΚ είναι ο φορέας που εκτελεί το έργο και έκανε τους προϋπολογισμούς και ήλθε στο Δ.Σ. και κατέθεσε οικονομικά στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά υπάρχουν στις οικονομικές και στις τεχνικές υπηρεσίες μας και ο κ. Ψωματάκης μπορεί να τις πάρει από εκεί. Αφού τα πάρει μπορεί να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε το θέμα να συζητηθεί κανονικά"


Τελικά ποιος φταίει που δεν έχουμε κλειστό...μήπως όλοι τους;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ.ΑΦΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΛΙ ? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ? ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ?

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ποιο λιανά σας παρακαλώ να μας κάνετε τα πράγματα!!!
Δηλαδή δεν είναι επώνυμη η καταγγελία για το Κλειστό.......;
Η απάντηση της Δημάρχου δεν είναι επώνυμη....;
Φτιάχνουν κάτι έξω απο το Μουσείο πάλι επώνυμα έγινε η καταγγελία ...απο εμένα!!
Οπότε ποιο το γενικό και ποιο το αόριστο;

Ανώνυμος είπε...

γιαννη μην φοβασε οτι θα κατηγορησουν εσενα , διστυχως ορισμενα θα λεγονται ανωνυμα.θα ηθελα να μας πουν ορισμενα και εμας των ανωνυμων..........απο επισημα χειλη .