Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

150 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ;

Κάποιοι παραποιούν τα στοιχεία και μάλιστα εις βάρος μας….. που το πάω μα στο ότι  μια υπηρεσία… αυτή της Διεύθυνσης θαλασσίων συγκοινωνιών και ένα τμήμα… γραφείο άγονων γραμμών, έδωσε στοιχεία για το 2009 για το λιμάνι Κισάμου που τραβάς  να μην πω ..ίντα!!
Ακούστε – ακούστε όλο το 2009 ταξίδευσαν  από το λιμάνι Κισάμου 550 περίπου άτομα, τον δε Αύγουστο 150 μόνο !
Τα στοιχεία όμως που έδωσε το λιμεναρχείο, αλλά και οι πράκτορες, μιλούν για 6300 περίπου άτομα. Τώρα γιατί έγινε αυτό ας  ρωτήσουν επιτέλους οι επίσημοι, τι διάολο συμβαίνει;
Εξάλλου είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε και πόσοι έφυγαν με το Κορνάρος από το Ρέθυμνο! Γιατί είναι λέει λόγος που η γραμμή Κίσαμος –Καλαμάτα άλλαξε σε Ρέθυμνο-Καλαμάτα!
Κυρία Κατσέλη το Ρέθυμνο είναι τέλος άγονης γραμμής;

Δεν υπάρχουν σχόλια: