Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Σήμερα τελικά θα γίνει μια πρώτη συνάντηση, δυο υποψηφίων στην περιοχή μας, σχετικά με την κοινή κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Αν και έχουν ξανασυναντηθεί, σήμερα είναι επίσημη πρώτη! 
- Θεωρώ πολύ δύσκολο να τα βρούν απο την πρώτη "κουβέντα" τους, αλλά μιας και οι εποχές το επιβάλλουν, μάλλον δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς.... θα το κουβεντιάσουν !!!
Ο ένας από τους δυο, λένε, ότι θα κατέβει ο κόσμος να χαλάσει ...όσο για τον άλλο, μάλλον θα κάνει και άλλες "κουβέντες", ακόμα και με την κ. Σκουλάκη που από ότι φαίνεται...το αποφάσισε και θα κατέβει .... ανεξάρτητη!!
Το σίγουρο πάντως είναι, οτι η κατάσταση αρχίζει να διαφοροποιείται, τα "λάβαρα" κατέβηκαν  και στην θέση τους υπάρχουν "οι λευκές" συνεργασίες!!!
Τώρα αν πάμε και σε ... λευκές πετσέτες, ο χρόνος θα δείξει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: