Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Κλείδωσε λένε στα Χανιά η υποψηφιότητα του Μανώλη Σκουλάκη με απόλυτη πλειοψηφία, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη. Τώρα στην δική μας γειτονιά μάλλον η "τυχερή" θα είναι η κ. Σκουλάκη που όπως δείχνουν τα πράγματα θέλει να συνεχίσει ..... έτσι και αλλιώς!
Η αποψινή συνάντηση των εν τη ενώσει αυτοδιοικητικών μάλλον πάει στον βρόντο και το μόνο που απομένει ακόμα να μάθουμε είναι αν οι κ. Κουνελάκης και κ. Καλαιτζάκης, θα συνεργαστούν με κάποιους ή θα κατεβούν ...... έτσι και αλλιώς, προσδοκώντας να πιάσουν το μέτρο εκλογής!
Άξιο σχολίου, για τα ηγετικά καμώματα των υποψηφίων στην γειτονιά μας, είναι ένα μικρό αρθράκι στα Χανιώτικα Νέα της Δευτέρας, που για όσους μιλούν Κισσαμίτικα, είναι ευκολονόητο να καταλάβουν ποιους εννοεί αλλά και άλλα πολλά! Πάντως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα και ίσως από την Πέμπτη, που θα ανακοινωθούν οι πράσινες υποψηφιότητες, κάποιοι αλλά και κάποιες φυλλάδες να πάρουν θέση! Την λάσπη έτσι και αλλιώς δεν θα την αποφύγουμε όπως πάμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: