Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ=ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ

Tελικά τα σκυλιά του πολέμου, οι άριστα εκπαιδευμένοι Ισραηλινοί κομμάντος, πιάστηκαν από τους ακτιβιστές με τις σφεντόνες, μάλιστα εντός έδρας, η μάχη ήταν άνιση για τα κομμάντος μιας και οι μπίλιες που έβαζαν στις σφεντόνες ήταν γυάλινες, όμως παρά τα τρομερά όπλα των ακτιβιστών κατάφεραν και διέφυγαν το λιτσάρισμα και την κακοποίηση, στην προσπάθεια τους δε για λίγη λευτεριά σκότωσαν 19 αθώους !!! Από τους Ισραηλινούς δεν τραυματίστηκε κανένας!!!
-Το καταλάβατε μαλακίες χωρίς ντροπή !!!
Πριν κανένα χρόνο οι επιθέσεις στη Εβραική συναγωγή των Χανίων (προβοκάτσια) έγιναν απο ρατσιστές και απο εκκολαπτόμενα αυγά των φιδιών της πόλης μας! Μαλακίες και αυτές!!!
Σήμερα βέβαια δεν υπάρχει ρατσισμός απλά είναι μαγκιά...... Μάλιστα με υποστηρικτές!!
-Κάτι αντρίκελα δεν είδα όμως να σχολιάζουν, όπως έκαναν πέρυσι με την συναγωγή τους, κανένα δεν είδα να ζητάει έστω ένα .. συγνώμη ...... σήμερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: