Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΕΝ- ΔΗΜΟΣ

Αυτή είναι η επιστολή της δημάρχου μας σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις που είχαμε στο θέμα των άγονων γραμμών, (ΑΝΕΝ) αλλά και την αλλαγή πλεύσης του υπουργείου σχετικά με το ποιά πρέπει να είναι η δυτική πύλη εισόδου στην Κρήτη.
Η επιστολή απευθύνεται στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και κοινοποιείται σε 17 φορείς του τόπου μας όπως το γραφείο του Πρωθυπουργού, το γραφείο του τέως πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, στην υπουργό Εξωτερικών κ, Μπακογιάννη, στον σημερινό υφυπουργό Εσωτερικών κ. Μαρκογιαννάκη στους βουλευτές του νομού στους νομάρχες Πειραιώς, Μεσσηνίας, Χανίων, αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους δήμους Κρήτης και Πελοποννήσου.


Φυσικά απόψε στις 19.30 υπάρχει και το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για τις επόμενες κινήσεις του Δήμου, αλλά και των κατοίκων της πόλεως μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: