Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ πολυ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ...!!

Του Γιάννη Κουρτάκη*
Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση με αφορμή τον διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη για την πώληση της Ολυμπιακής. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι υπεύθυνοι του τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Νίκος Σηφουνάκης και Χάρης Τσιόκας κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα σχετικά με τον κατάλογο των υποψήφιων αγοραστών για την Ολυμπιακή, αφού η Qatar Airlines, που υπήρχε στον πίνακα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Μεταφορών, διέψευσε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τη συγκεκριμένη επένδυση. Κατά το ΠΑΣΟΚ, η εξέλιξη αυτή αποτελεί γελοιοποίηση για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, καθώς ο κ. Καραμανλής είχε επισκεφθεί το Κατάρ και λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκε η συμμετοχή της Qatar Airlines στο διαγωνισμό. Άμεση υπήρξε η αντίδραση της κυβέρνησης στα όσα κατήγγειλαν οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ο υπουργός Ανάπτυξης -που χειρίστηκε την όλη ιστορία ως υπουργός Μεταφορών- Κωστής Χατζηδάκης, απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους.
"Θράσος ή σύγχυση; Ό,τι και να συμβαίνει δεν έχει όρια" ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης αποδίδοντας τα όσα υποστήριξαν οι κ.κ. Σηφουνάκης και Τσιόκας στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να αποδείξει ότι η μέρα είναι νύχτα. "Αλήθεια, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν παρακολούθησε τις δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού του Κατάρ που μεταδόθηκαν στα τέλη Οκτωβρίου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος της Qatar Airways;" διερωτήθηκε ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα την όλη ιστορία, δίνοντας στην δημοσιότητα και το έγγραφο εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκ μέρους της Qatar Airways, το οποίο αποκαλύπτει σήμερα το "axiaplus.gr". Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε επίσης ότι "η διαδικασία για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής συνεχίζεται κανονικά. Αυτό που δεν συνεχίζεται κανονικά είναι η λειτουργία του ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση". Πέραν των αλληλοκατηγοριών που αντάλλαξαν κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός ότι υπήρξε ενδιαφέρον από την Qatar Airways. Μάλιστα, πηγές από το υπουργείο Μεταφορών υποστηρίζουν ότι το Κατάρ απέσυρε ουσιαστικά το ενδιαφέρον του από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα επεισόδια στην Αθήνα. Με απλά λόγια η Qatar έκανε πίσω υπό την απειλή της τρομοκρατίας.»

*Γιάννης Κουρτάκης ο Κισαμίτης δημοσιογράφος του 98,4 αλλά και http://www.axiaplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: