Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2009

ΠΕΣΑΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΕΞΩ

Τελικά στα πρόσωπα πέσαμε μέσα, όμως οι θέσεις είναι ολίγον διαφορετικές από αυτές που θέλαμε αλλά και γράψαμε. Ο κ Στέλιος Σγουρομάλλης είναι ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ ο οποίος με κοινή αποδοχή θα αναλάβει τα καθήκοντα του στο επόμενο επίσημο δημοτικό συμβούλιο.
Όσο για την κ. Ροδουσάκη μάλλον απογοητεύθηκε και δυστυχώς αποχώρησε πριν τελειώσει το πρώτο συμβούλιο του νέου έτους. Βάσει των νέων δεδομένων σίγουρα θα περιμένουμε μια μίνι έκπληξη στην θέση του 2ου αντιδημάρχου, μιας και η άλλη θέση ανήκει δικαιωματικά στο κ. Σταθάκη. Όσοι γνωρίζουν τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται για αυτές τις θέσεις δεν θα είναι έκπληξη να ξαναδούμε ίδια πρόσωπα να ξανακαταλαμβάνουν την θέση που κατείχαν πριν ένα χρόνο. Ο νοών νοείτο.

Κρίμα πολύ κρίμα να μην υπάρχουν αρκετά ικανά πρόσωπα για να εναλλάσσονται στις θέσεις αυτές, για να δούμε αν η ικανότητα είναι εφάμιλλη με το πολιτικό σπρώξιμο που κάποιοι όλα αυτά τα χρόνια μας ...δίνουν.

Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω προβλήματα στην δημοτική αρχή μας, σίγουρα η στάση της, θα δημιουργήσει πολλές ανατροπές στα προσεχή συμβούλια μιας και διαφαίνεται ότι ούτε οι προ των δημοτικών εκλογών συμφωνίες τηρήθηκαν, αλλά και η ομάδα δεν βαδίζει από πολύ καιρό μονοιασμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: