Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ

Τελικά αφού δεν μπορούν να απολύσουν τους 670 του ΥΠ.ΠΟ αποφάσισαν να δουν αν έχουν γερά νεύρα. Έτσι λοιπόν στις 14.00 σήμερα (21-01-2009) κυκλοφόρησε ένα παράξενο φαξ, ίσως μέσα από το υπουργείο, που απέλυε για δεύτερη φορά και μάλιστα πάλι προφορικά τους συμβασιούχους που έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα.
Φυσικά υπήρξε άμεση κινητοποίηση των συμβασιούχων της πρωτεύουσας και αφού επικοινώνησαν με τον νέο Υπουργό κ. Σαμαρά πήραν την διαβεβαίωση ότι τίποτα δεν αλλάζει από την πρωταρχική απόφασή του για παραμονή των συμβασιούχων στις θέσεις τους. Ακόμα δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα βρεθεί λογαριασμός που θα συμπεριλάβει τους με ασφαλιστικά μέτρα συμβασιούχους που αντιμετωπίζουν και αυτό το πρόβλημα μετά το κλείσιμο του ειδικού λογαριασμού.
Βέβαια πρέπει να υπάρχει επαγρύπνηση στο θέμα αυτό γιατί όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ακόμα είναι παράλογο κάποιοι να παίζουν στις πλάτες των συμβασιούχων που χρόνια τώρα βρίσκονται στην ομηρία. Επιτέλους ας αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλά και ας κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους. Ας σταματήσει πια ο εμπαιγμός των συμβασιούχων και από αυτήν την κυβέρνηση αλλά ας βγάλει και το ΠΑΣΟΚ την μάσκα της πάπιας που συνεχίζει να φοράει.
Συμβασιούχοι 12-15 χρόνια είναι παράλογο να υπάρχουν και κάποιοι δικαιολογημένα αμφιβάλλουν για αυτούς, όμως δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Μια αλήθεια που την ξέρουν όλοι οι πολιτικοί αλλά και οι ως και σήμερα υπουργοί και Γ. Γραμματείς του υπουργείου μας.
12-15 χρόνια όμηροι που δεν ξέρουν να κάνουν πια τίποτα άλλο στην ζωή τους.
- Κύριοι αφού δεν μπορείτε να μας κάνετε "σώμα σας" ας μας απελευθερώσετε, καταργώντας, αυτό το σιχαμερό και άδικο 24μηνο που ο κ. Παυλόπουλος έφερε και αφήστε μας τουλάχιστον να δουλέψουμε.

Υ.Σ Αυτοί που έστειλαν το ΦΑΞ μάλλον ξέρουν τι κάνουν! Φυσικά καλύτερα να μην μάθουμε ποιος είναι ο λεγάμενος που παίζει με τον πόνο μας !!! Όμως να είναι σίγουρος θα τον μάθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: