Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Κλείσαμε και εμείς την ΔΟΥ Κισάμου για συμπαράσταση προς τον αγροτικό λαό που βρίσκεται κάμποσες μέρες στους δρόμους. Σκοπός να μην εισπράττει πια το κράτος! Το ερώτημα είναι όμως αν δεν εισπράττει πως θα πληρώνει; Αλλά οι αγρότες ξέρουν από αυτά.

Βέβαια άκουσα από αγροτοπατέρα ότι η κίνηση αυτή αποσκοπεί περισσότερο στο να μην έρχονται οι Χανιώτες και πληρώνουν στην εδώ ΔΟΥ. Τα τρακτέρ πάντως που έκλεισαν την είσοδο, ήταν ολοκαίνουργια.

Μαρινόπουλος - Παπαγιαννάκης πάντως για καλό και κακό προμήθευσαν τους αγρότες με κρέατα και τυριά. Ο αγώνας μάλλον τώρα αρχίζει στην γειτονιά μας.

3 σχόλια:

ΠΑ.ΝΙΚΟΣ είπε...

Τα προσφερόμενα ήταν χύμα ή συσκευασμένα;
Ερωτώ διότι δεν γνωρίζω αν έχει φτάσει μέχρι εσάς ο ... ανιθούλης Τουρκίας/0,99 το ματσάκι των 3 φύλλων ή το μαρουλάκι (πάντα) Τουρκίας/ 1.22 το τεμάχιο των 6 φύλλων....

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ είπε...

άνιθος 0.50 και μαρουλάκι κισάμου0.70, απορώ πολλές φορές γιατί κάθεστε στην Αθήνα ακόμα; Σήμερα πήρα τσιπούρες και λαυράκια με 3Ε το κιλό.

ΠΑ. ΝΙΚΟΣ είπε...

Συγνώμη αλλά αυτές οι τιμές που αναφαίρω και στα συγκεκριμμένα είδη, υπάρχουν σε συγκεκριμμένα σούπερ μάρκετ στα Χανιά! Μια "βόλιτα, όθε τζι Μουρνιές", θα σας πείσει....
Δεν φταίνε αυτοί που τα πουλάνε. Φταίνε τα ζώα (γιατί είναι ζώα)που τα αγοράζουν.
Διότι αν δεν τα αγόραζαν, αυτοί που τα φαίρνουν (και τους τα παίρνουν) δεν θα τα έφερναν!