Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΜΑΣ

Δεύτερο χρόνο που η δημοτική μας αρχή έχει αφήσει την παραλία στο Λαφονήσι στο έλεος το Θεού.
Θα μπορούσε να κάνει κάτι ιδιαίτερα γι αυτήν την ομάδα ανθρώπων .. Δυστυχώς όχι μόνο δεν έκανε, ούτε έχει σκοπό να κάνει γιατί όπως φαίνεται ο απώτερος σκοπός της είναι άλλος. 
Τα ανταποδοτικά δεν φτάνουν ....λένε. Μάλλον ποτέ δεν έφταναν
ειναι πλέον φανερό οτι ουδείς απ' αυτήν την ομάδα παραθεριστών που πάνε πρώτη φορά δεν πρόκειται να ξαναπατήσει εκεί ..  Φυσικά χάθηκαν και οι ντόπιες οικογένειες που όχι μόνο το είχαν το Λαφονήσι σαν προορισμό 2 και 3 φορές την καλοκαιρινή σεζόν, αλλά έτρωγαν και στα μαγαζιά της διαδρομής ..  
Για ρωτήστε τα .... και θα δείτε τι απάντηση θα πάρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: