Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Η ΜΙΚΡΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ

Μικρής έκτασης φωτιά προκλήθηκε λίγο μετά τις 16.30 στο εσωτερικού του δημοτικού σταδίου Κισάμου σε στρώμα που κάηκε ολοσχερώς παρά την προσπάθεια της Π.Υ που έτρεξε με ένα όχημα και δυο άνδρες. Από την φωτιά καταστράφηκαν και δυο στύλοι ηλεκτροφωτισμού αλλά και λίγο το ταρτάν.

Το θέμα αυτό ας απασχολήσει την δημοτική αρχή με το να προσλάβει επιτέλους ένα φύλακα, αφού εκτός του οτι το συμβάν έγινε απο εξωαθλητικούς νέους, οι πόρτες του δημοτικού σταδίου ειναι ορθάνοικτες μέρα νύχτα.
Το δημοτικό στάδιο ειναι περιουσία των δημοτών και η εκάστοτε δημοτική αρχή έχει υποχρέωση να το προφυλάσσει όσο και α το συντηρεί... φυσικά ούτε το ένα γινεται ούτε το άλλο. Κάποιοι νομίζουν οτι ειναι δική τους περιουσία δίχως όμως να αναλογίζονται οτι ο χώρος ανήκει σε όλους.

Υ.Σ Αν το στρώμα που πήρε φωτιά ήταν εντός του πλαστικού χλοοτάπητα θα είχε καεί όλο το γήπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: