Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΓΠΣ ΚΙΣΑΜΟΥ & ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Το ξέρετε ότι και στις δύο μελέτες είναι σχεδόν οι ίδιοι μελετητές;
Παραλάβαμε την μελέτη ως δήμος, αλλά γνωμοδοτήσαμε αρνητικά ως δήμος στην επένδυση.
Και το ερώτημα που γεννάτε :
Δεν μπορούσαμε να πάρουμε ένα τηλέφωνο τους ίδιους μελετητές και να τους ρωτήσουμε αν η επένδυση και το ΓΠΣ ΚΙΣΑΜΟΥ αλληλοσυμπληρώνονται ;
ΟΧΙ, βέβαια.
Δεν ξέρω τι άλλο να περιμένουμε απο εσάς.
Δεν ξέρω γιατί να έχουμε Γενικούς γραμματείς, ειδικούς συμβούλους κτλπ, που τους πληρώνουμε όλοι μας, αφού δεν μπορείτε να συνεργαστείτε για το καλό της περιοχής μας.

Υ.Σ Αλήθεια την ευθιξία την γνωρίζουν οι "Υπεύθυνοι", μήπως έπρεπε να παραιτηθούν απο τα καθήκοντά τους;
Ας τους κρίνουν οι δημότες μας....
Γιάννης Βιολάκης
Και συμπληρώνω τώρα και εγώ κάτι, επειδή όταν δεν μπορούμε να βρούμε κάτι ώστε να ψηφίσουμε αρνητικά για την επένδυση, ψάχνουμε τα άλλα, τα κοριτσίστικα... Στο ΓΠΣ οι μελετητές ήταν αξιοπρεπέστατοι.....στην επένδυση δεν ειναι; Και θέλω να το καταλάβει αυτός που στέλνει τα μηνύματα δεξιά και αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: