Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ...ΕΜΕΙΣ;

Όπως διαβάζω στο Apokoronaslife.gr
- Δυστυχώς όλα όπως δείχνουν μπαίνει τέλος στην προοπτική και το όραμα του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη για την ίδρυση λιμενικού ταμείου στον Αποκόρωνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής απέστειλε απάντηση προς το Υπουργείο Εσωτερικών με την οποία αναφέρει ότι δεν προβλέπεται δημιουργία νέων φορέων σε συνάρτηση με τη διάσπαση παλιών. Στην ίδια επιστολή αναφέρει ότι το οργανόγραμμα προβλέπει την ενίσχυση του Λιμενικού ταμείου Χανίων με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αυτή η απάντηση δίνει τέλος στην προοπτική ίδρυσης λιμενικού ταμείου στον Αποκόρωνα.

Ο Αποκόρωνας που δεν έχει ούτε ένα λιμάνι στην δύναμη του ζήτησε Λιμενικό Ταμείο.. άσχετο βέβαια τι απάντηση πήρε... Μήπως το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και εμείς για να δούμε το δεύτερο Λιμάνι σε δυναμική στο Νομό και ένα απο τα πρώτα σε κίνηση πανελλαδικά με ημερόπλοια αν χρειάζεται Λιμενικό Ταμείο; Έχω περιέργεια να δω τι απάντηση θα δώσει το υπουργείο.... 
Φυσικά ξέρω οτι ειναι πολλά που ζητάω ειδικά τωρα που έχουμε συσσωρευμένη τόση πίεση με τα Λύκεια, τον ΒΟΑΚ, τις επενδύσεις, το νερό που έρχεται απο τον Ταυρωνίτη, το υδατοδρόμιο και τις Λιμνοδεξαμενές ..αλλά απο περιέργεια ρωτώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: