Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΚΙΝΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ... ΔΙΑΤΑΓΗ.

Αφού τα βρήκε εκεί γιατί να μην τα πάρει ..ειναι το ερώτημα που κάνουν πολλοί που γνωρίζουν τι έχει συμβεί με τον εξοπλισμό των παλαιών Λυκείων... 
- Φυσικά και τα πήρε, δεν χωρά αμφιβολία αφού τον έπιασαν στα "πράσα". Βέβαια για να μην δικαιολογούμε αλλά ούτε να καταδικάζουμε κανένα, οι εκπαιδευτικοί το φώναζαν καιρό τώρα οτι χάνετε ο εξοπλισμός τους ... έστελναν επιστολές, έστελναν μπιλιετάκια, αλλά δεν βρήκαν ανταπόκριση, έως ότου έγινε αυτό που έπρεπε να είχε γίνει πριν απο πολύ καιρό.  Αυτό το γεγονός δικαιώνει τους εκπαιδευτικούς αλλά και το έγγραφο που κυκλοφόρησε από την ΚΤΥΠ που λέει τι πρέπει να γίνει (έπρεπε).. δίχως βέβαια να ρωτά γιατί δεν έχει γίνει ως και τώρα.
Σε ερώτηση λοιπόν του αναδόχου του έργου (εργολάβου), προς την ΚΤΥΠ για τον εξοπλισμό των σχολείων, εκτός του οτι δίνεται παράταση ως και την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου να παρθεί όλος ο εξοπλισμός και τα υλικά ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ των σχολικών μονάδων.... πετά και μια σπόντα λέγοντας οτι θα έπρεπε να τα ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ... δεδομένης της σπουδαιότητας του έργου. 
Τελικά ποιος σαμποτάρει αυτό το σπουδαίο έργο, οι καθηγητές, οι πολίτες, ο εργολάβος ή αυτοί που ξέχασαν να απομακρύνουν τον κινητό εξοπλισμό ιδιοκτησίας των Λυκείων; 
Ας ελπίσουμε οτι θα ειναι το τελευταίο εμπόδιο αυτό και θα το ξεπεράσουμε αναίμακτα... γιατί αν δεν.... τότε λαύρες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: